Trip Kota Kinabalu

Thursday, February 6, 2014
Here we go K.K,
Tercapai di akal mu...akhirnya bumi Gunung Kinabalu ku jajahi..

Sebelum ni pernah juga sampai K.K tapi just transit je flight dari KLIA ke KKIA then terus ke Lahad Datu naik fockker..time tu abah & mak kena transfer ke Lahad Datu masa form 5 dulu. Sempat juga merasa transit 3 flight dalam satu hari.

Ok back to this trip..sebenarnya trip ni unplanned. Last minute tukar pengiring, jadi rezeki jangan di tolak orang kata.

Our trip start pada 29hb Jan flight jam 6.10am. Flight murah confirm lah Airasia. Tapi katanya MasWings lagi murah. Xpe next time boleh survey. Sampai KKIA around 7.30 am then trus ada van yang pick up kami, hantar barang ke hotel then terus ke Kolej di Sabah.

Hari Pertama

First day banyak dihabiskan di Kolej ini since bagi peluang pada student ramah mesra sesama kawan berlainan branch. Petangnya terus bergerak ke Tanjung Aru untuk aktiviti sukaneka. Kesian tengok kat students yang memang kepenatan tapi nampak mereka enjoy sukaneka ni. Around 5pm kami pn check in hotel, makan, rehat dan tidur. ZZzzzz.

Nanti sambung balik taip naa...





2 comments:

Oshin Kecik said...

sorry mencelah...tarikh tu 29 feb ke jan ? hehe rasanya bulan ni takde 29hb :D

balkhis said...

Tq oshin for the correction..sudah diperbetulkan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...