Hyatt Teluk Cempedak

Sunday, November 11, 2012
Muahhaaa....
Tension tak tension, 
Vacation tetap vacation,

Tengah serabut2 ni memang the best solution is go for holiday,
Bila abah tanya nak ikut tak pergi Kuantan,
Tanpa kata tidak terus aku setuju,
Bab jalan2 ni aku memang No 1,
Hyatt Regency Kuantan, Teluk Cempedak..(0_0)

Cantik tak...pool plus laut...

Cak!!!

Terjun jap lagi


Nak kata anak manja tak juga, maybe aku anak sulung & the only daughter,
Sebab tu mak & abah selalu ajak aku jalan2,
Sambil2 tu boleh aku jaga adik2 aku yang dah besar tp boleh tahan lah manja,



Kanak-kanak riang

Cuma yang tak bestnyer nama je gah Hyatt ni, tapi bilik ntah apa2..Peti ais tak bercuci, bilik berbau  & paling2 tak best toilet xde kunci. Terpaksa sorang2 jadi pak guard depan pintu ambik nombor...Tapi service & staff very2 nice tak lokek dgn senyuman...Cair jap hati kitaorg...

Anyway this is first day kat sini.

Petang tadi sempat jugak main bola sepak & bola tampar pantai. Tak pasal2 kitaorg dpt kawan baru especially Mirul. Bedal je main ngan dorang.

 Malam ni nak pi makan kat Tanjung Lumpur makan LaLa bakar. HaHaHa...

And esok pagi2 dah kena balik KL naik bas, malas nak drive coz Double2 Big big Bos nak jumpa semua staff...huhuhuhuhuhuhuhu.....arghhhh..again....malas dah nak fikir... yang penting nak enjoy hari ni...





0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...