Dinner oh Dinner

Monday, December 19, 2011
Sabtu lepas merupakan hari dinner untuk company ku . hehehe.
Tup tup dah 3 kali aku join annual dinner under this company & merangkap dah hampir 3 tahun aku berada di company ni.

Apa2 pun dinner kali ini berbeza sedikit dari dinner yang lalu dimana tema tahun ini terbaik berbanding tema tahun2 sebelum ini iaitu 'Serenity Garden'. Dua tahun lepas temanya adalah mengikut negara dan branch kami dapat tema negara South Korea manakala tahun lepas temanya adalah Glamorous. Environment tahun ini lebih santai dan kami semua dikehendaki memakai pakaian berwarna putih (80%). Makanan confirm taste orang besar kami 'Chinese Food'. Tapi kurang menyelerakan untuk sesetengah hidangan berbanding 2 tahun lepas di Royal Chulan Hotel.

Ni gambar malam tu,

fhara, kak fiza, wawa, kak su (tak nampak sgt) n aku
Gadis2 kayangan ;p

Ni kat backdrop sebelum masuk pentas

 Anyway thump up for the organiser cuma kalau boleh reward2 & award2 tu ingat-ingat juga orang2 kat another branch ni kan...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...