Shopping raya

Monday, August 15, 2011
Alhamdulillah..
Setelah bergelumang dengan kerja-kerja dan audit yang tak sudah-sudah...
akhirnya dapat juga mencuri masa membeli belah untuk raya pada hari sabtu lepas...
Port terbaik untuk shopping tahun ni confirm Jalan Tar @ Masjid Jamek...


Jalan TAR at night
Bersama dengan pengantin baru, Irene kami meredah kesibukan orang ramai di Jalan TAR...
Memang dah agak ramai orang..Almaklumlah tengah-tengah bulan puasa...
Tengah-tengah shopping hujan pulak...
Tapi ok juga sebenarnya kurang penat sikit dengan cuaca macam ni..


Aku ni nak kata cerewet takde cerewet sangat..
Cuma kalau aku nak cari barang yang cantik tapi murah...
Redah punya redah dapat lah juga satu baju kurung polka dot warna hijau dengan baju kurung pesak gantung...harga confirmlah yang murah-murah je..hehehe...
si nenek Irene ni katanya nak beli tudung je skali dengan baju kurung skali dia borong...hahaha


Baju kurung Polka Dotttt.

silk crepe 
Dah shopping-shopping solat asar kat SOGO...padat kat surau tu usah lah nak dikata...
cilok punya cilok dapat juga tempat strategik..hehe..
Alih-alih dah lepas solat jumpa pulak kawan sekolah lama dulu..apa lagi sembang panjang lah pulak sampai berbuka puasa sama-sama...


Si Irene berbuka dengan husband dia..aku segan sebenarnya nak join..hehe..
tu yang berbuka dengan Dani tu...
tempat berbuka kami...baik punya ---> masjid TNB Bangsar ---> FOC
sampai-sampai je makanan dah terhidang...
Alhamdulillah...rezeki...


Malam banyak lagi cerita sebenarnya tapi nanti berjela-jela pulak sampai korang rasa nak muntah nanti baca..hehehehe


Tapi yang tak bestnya esoknya KERJA...huaaa..huaaa...huhuhu.....

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...