Cute Moon Brothers

Tuesday, August 16, 2011
Semalam tengah-tengah on fb ada update dari fb CikSara tentang video Moon Brother.


from left Mason(1st), Mavin(2nd), Maden(3rd)


Moon Brothers

Sangat comel diaorang ni 3 beradik yang agak seiras. Mata tersangat lah bulat. Geram betul..hehehe


3 M ni sebenarnya dah jadi selebreti di Korea kerana kecomelan mereka  dan Mason pun pernah berlakon dalam movie Baby & I. Bila tengok semula 3 M ni tersangat lah cute dari kecil sebab rupa-rupanya diaorang ni pan-asia. Ayah mereka merupakan Canadian manakala ibu mereka Korean. Patutlah mata besar, kulit putih. ;)


Buka youtube ada pulak kisah tentang brotherhood diaorang ni. Mason lebih nampak tegas walaupun baru berumur 4 tahun, si Mavin ni asyik senyum je mesti dah besar nanti seorang yang peramah dan si kecil, Maden tak pasti lagi macam mana perangainya tapi nampak macam ikut perangai si abang yang sulung, Mason.


Enjoy waching this video, mesti korang pun tersenyum tengok video budak cute 3 orang ni. ;)






Bestnya dapat anak comei-comei macam ni. ;p

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...