Pakej Berbuka Puasa 2011 sekitar KL

Saturday, July 30, 2011
Bulan puasa bakal menjengah satu hari sahaja lagi.
Mesti ramai yang sibuk menyiapkan diri menghadapi bulan yang mulia ini.
Surirumah, isteri2, suami2 pun mesti sekarang tengah membeli barang keperluan berbuka dan bersahur nanti.
Tak kurang juga yang dah berangan-angan nak berbuka di mana bila bulan puasa ni.
Macam kat ofis balkhis juga.


Dah mula bising-bising berbincang nak berbuka puasa beramai-ramai.


Kalau nak ambil pakej berbuka puasa di Hotel kat area KL ni mesti mahal.
Jadi pilihan yang tepat adalah dengan mengambil buffet dari restoren-restoren 3 star ++.


Kalau ikutkan memang mahal dan membazir pula bila fikir perlu spend duit untuk berbuka mahal-mahal tapi bila sekali sekala je apa salahnya kan....reward ourself sambil merapatkan silaturahim sesama staff ;)


Survey-survey antara tempat menarik yang telah di'google' adalah :


Klik pada gambar untuk ke website restaurant.


1)Kunang-kunang Restaurant, Gombak



2) Songket Restaurant, Jalan Yap Kwan Seng, KL




Boleh tengok menu menarik di SINI


3) PAnnaz BBQ Restaurant, Damansara Perdana



4) Seoul Garden, Plaza Pantai, Kerinchi


5) Restaurant Rebung, Bangsar


6) Bumbu Desa, KLCC


7) Restoren Nelayan, Titiwangsa



8) Tupai-tupai


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...